top of page
POD logo.png

Opruge i komponente za poljoprivrednu industriju.

Proizvedeno u EU.

VIZIJA

Partner na kojeg se možete osloniti.

Budući da smo u industriji od 1971. godine, posjedujemo značajno znanje i iskustvo vezano uz proizvodnju opruga i komponenti. Predani smo pružanju kvalitetnih proizvoda i usluga. Želimo biti partner na kojeg se možete osloniti.

Brinemo o kvaliteti. Proizvodi koje nudimo su izdržljivi. Težimo kontinuiranim unapređenjima implementacijom novih tehnologija i povećanjem produktivnosti. Trudimo se biti jednostavni. Iz poštovanja prema našim kupcima, dobavljačima i zaposlenicima. Gradimo povjerenje i radimo transparentno.

IMG_3989.jpeg
Žica

KVALITETNI RESURSI

Uvjereni smo da ćete biti zadovoljni našim proizvodima. Jedan od razloga je što koristimo najkvalitetnije materijale renomiranih dobavljača iz EU. Naši partneri, sa kojima imamo dugogodišnju  suradnju, pouzdan su izvor zbog kontinuirane stabilnosti u proizvodnji materijala kao i visokih standarada kvalitete.

ALATI

Za sav asortiman proizvoda implementiranih u našoj proizvodnji, naš predan i skusan tim inženjera dizajnira alate za optimalnu proizvodnju. Nadzire njihov proces izrade te prvo implementiranje. Vlastita proizvodnja alata čini nas troškovno isplativijima i skraćuje vrijeme potrebno za usvajanje novih proizvoda.

PROIZVODNJA

U proizvodnji koristimo CNC tehnologije. Za proizvodnju opruga koristimo 3D CNC tehnologiju obrade žice, poluautomatske proizvodne linije i razne strojeve za različite namjene. Također posjedujemo i strojeve za ispitivanje žice, tlačnih i vlačnih opruga te naprave za ispitivanje trajnosti torzionih opruga.

Proizvodnja komponenti izvodi se laserskim i plazma rezanjem, strojnom obradom, savijanjem limova i profila, zavarivanjem i montažom po potrebi.

POVRŠINSKA OBRADA

Kako bi se povećala trajnost opruga izvodi se površinska obrada sačmarenjem. To je proces kojim se stvara plastična deformacija na površini materijala. Rezultat je produženi vijek trajanja zbog otpornosti na zamor materijala i razvoj pukotina. U slučaju potrebe za glađom površinom komponenti i manje fizičkih nedostataka koristimo pjeskarenje.

Sačmarenje
Prašno elektrostatsko bojanje

POVRŠINSKA ZAŠTITA

Kritična je faza u proizvodnom procesu koja uključuje završnu kontrolu proizvedenih artikala prije površinske zaštite a nakon iste i vizualnu kontrolu. Unutar ove faze uključeno je završno pakiranje i označavanje te se roba prosljeđuje u logistiku, spremna za isporuku.

Površinska zaštita može biti elektrostatski nanos praha (prašno lakiranje) unutar tvrtke ili pocinčavanje u kooperaciji. Označavanje proizvoda je također dostupna usluga otiskivanjem željenog logotipa. 

UPRAVLJANJE KVALITETOM

U POD-u držimo do najviših standarada u kontroli kvalitete, nadzoru procesa proizvodnje i kvaliteti materijala. Visok nivo kontrole, potpuna transparentnost u radu te partnerski odnos prema svim kupcima i dobavljačima rezultiraju proizvodom najviše moguće kakvoće.

Kontrola kvalitete ISO 9001

POD proizvodi široku paletu opruga i komponenti namijenjenih poljoprivrednoj industriji. Naši artikli namijenjeni su originalnim proizvođačima poljoprivrednih strojeva i trgovačkim kućama koje traže visokokvalitetne proizvode. Slobodno nas kontaktirajte ako tražite određeni proizvod, članovi našeg tima rado će Vam pomoći u pronalaženju onoga što Vam treba.

POD proizvodi široku paletu opruga i komponeneti namijenjenih poljoprivrednim strojevima. Naša specijalnost su torzijone opruge i dijelovi namijenjeni kupcima za prvu ugranju i trgovačkim kućama koje traže visokokvalitetne proizvode.

Slobodno nas kontaktirajte ako tražite određeni proizvod. Članovi našeg tima rado će vam pomoći u pronalaženju onoga što Vam treba.

Torzione opruge žičani proizvodi

JEDNOKRAKE OPRUGE I ŽIČANI PROIZVODI

Dvokrake torzione opruge

DVOKRAKE OPRUGE

Pick up opruge

PICK UP OPRUGE

Tlačne i vlačne opruge

TLAČNE I VLAČNE OPRUGE

Sklopovi, komponente, zavarivanje, plazma rezanje, lasersko rezanje

SKLOPOVI I KOMPONENTE

POD proizvodnja opruga Dežanovac

ZAŠTO POD

Drugačiji pristup...

Naša misija u POD-u je jednostavna: pružiti visokokvalitetne proizvode i usluge za naše cijenjene klijente. Naš tim daje sve od sebe kako bi zadovoljio specifične potrebe svakog projekta.

Torizona opruga

POD u brojkama...

75

ZAPOSLENIKA

1971.

USTANOVLJENO

>5M€

PRIHODA

ISO

CERTIFICIRAN

INDUSTRIJA

Vodeći proizvođači u industriji pouzdaju se u POD zbog kvalitetnih proizvoda na koje se mogu osloniti. Naš proizvodni tim nikada ne ide prečacima i ulaže vrijeme i trud kako bi osigurao da proizvodi dostignu visoke standarde.

KRONE LOGO

KRONE GmbH

HORSCH LOGO

HORSCH GmbH

SDF Same Deutz Fahr
HOLMER LOGO

SDF GROUP

HOLMER GmbH

AMAZONE LOGO.jpg
AGCO LOGO.jpg

AMAZONE GmbH

AGCO Corp.

SIP LOGO.jpg
FARMTECH LOGO.png

SIP d.d.

FARMTECH d.o.o.

NAŠ TIM

POD je izgrađen od talentiranih pojedinaca. Svaki član donosi nešto jedinstveno ali svi dijelimo predanost pružanju visokokvalitetnih proizvoda. Za više informacija ili opće upite, kontaktirajte nas već danas.

VALENTINA ŠAKIĆ

Valentina Ljubin

Voditelj prodaje i nabave

valentina.ljubin@pod.hr

+385 (0)99 647 2687

DALIBOR NOVAKOVIĆ

Dalibor Novaković

Asistent voditelja

dalibor.novakovic@pod.hr

+385 (0)98 239 336

Proizvodnja Opruga Dežanovac

+385 (0)43 381 045

Dežanovac 234,

43500 Daruvar

Croatia

bottom of page